Formular de contact

Pentru a ne trimite un mesaj, vă rugăm să competați câmpurile alăturate*Toate câmpurile sunt obligatorii.Pentru a preîntâmpina spamul, va rugăm sa răspundeți la întrebarea de mai jos.

* Cât este 10 plus 15? (Utilizați doar cifre)  foratdrill

Despre noi

S.C. FOR@DRILL S.A. Baia Mare a fost înființată în decembrie 1997. Este o societate comercială pe acțiuni, cu capital integral privat român.
Principalele domenii de activitate ale firmei sunt:

  • Activități de proiectare, urbanism, inginerie și alte servicii tehnice: servicii de cercetări tehnice geologice, geofizice și alte tipuri de cercetări conexe care furnizează informaţii despre structura subsolului; localizarea zăcămintelor de petrol, gaz natural, minerale şi minereuri, precum şi a apelor subterane; servicii de cartografie şi activităţi conexe;
  • Lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii: lucrări de analiză a terenului de fundare prin foraje şi sondaje; săparea tunelurilor şi galeriilor precum şi orice alte lucrări de amenajare şi pregătire a terenului, a zăcămintelor pentru agregate minerale.

Acționarii fondatori precum și personalul tehnic angajat sunt specialiști cu experiență în activitatea de foraj și de cercetare geologică, toți fiind foști salariați ai Întreprinderii de Prospectiuni și Explorări Geologice I.P.E.G Maramureș (S.C CUARȚ S.A după 1990), care au lucrat în șantierele acestei întreprinderi, parte dintre ei deținând funcții de conducere ca inginer șef foraj, director tehnic, director general, mecanic șef etc.

Fondatorii şi acţionarii societăţii sunt: Dorin MARINCESCU (inginer de foraj), Virgil POP (inginer de foraj), Victor ILIEŞ (subinginer mecanic), Mircea MĂNESCU (inginer mecanic), Attila BUCHMAN (inginer electronist) şi Florian BLIDAR (inginer mine, petrol, gaze) cu toţii foşti angajaţi ai S.C. “CUARŢ” S.A. Baia Mare.

Firma deține instalaţii de foraj de tip URB-3AM, 1BA 15, FA-32, LM-38 (2), FG-1,2 M (2).

În cadrul firmei funcționează un atelier de reparații și întrețineri utilaje, iar din 2003 a fost autorizat ”Laboratorul de Încercări Fizico-Mecanice” pentru cabluri de tracțiune, suduri și alte tipuri de îmbinări precum și pentru verificarea, repararea aparatelor de măsurat presiuni în gaze și lichide.

Autorizație de funcționare

Certificat de înregistrare

 

CONSILUL DE ADMINISTRAȚIE

NUME PRENUME
FUNCȚIA
STUDII
Dorin MARINCESCU
Director general
Institutul de Petrol și Gaze Ploiești
Virgil POP
Director tehnic
Institutul de Petrol și Gaze Ploiești
Victor ILIEȘ
Director mecano - energetic
Institutul Învățământ Superior-Baia Mare

ATESTĂRI

Firma este atestată de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale pentru efectuarea lucrărilor şi elaborarea documentaţiilor geologice şi tehnico-economice, în domeniul substanţelor minerale solide şi al operaţiunilor petroliere.